Daeyeon Shin Trio

Daeyeon Shin Trio

Het Daeyeon Shin trio werd in 2016 gevormd rond de Koreaanse Pianist Daeyeon Shin. De band bestaat verder uit Mathijs Mens op drums en Jurriaan de Kok op bas. Het Daeyeon Shin trio speelt voornamelijk eigen composities beïnvloed door artiesten als Bill Evans, Hiromi en Alan Pasqua. Voor de band staat interactie centraal. Als gevolg zullen hun composities elke keer net iets anders klinken. Het Deayeon Shin Trio speelt moderne jazz met hier en daar uitstapjes naar klassieke jazz en rock. In 2019 waren ze halve finalist van de Erasmus Jazz Prize.

Sounds like

and likeSTEEV

STEEV

Sinds enkele jaren maakt Jurriaan onderdeel uit van de band van rapper STEEV. (hyperlink: www.steev.nl) De band brengt met hun spel de vaak politiek geëngageerde teksten van STEEV tot leven. Door het combineren van hiphop, rock en jazz creëren ze een unieke sound die perfect bij de flow van STEEV past. Afgelopen jaar stonden ze o.a op Breda Barst en het Eendrachtsfestival. Voor STEEV is showmanship erg belangrijk en zorgt hij er samen met zijn band voor dat elk concert een unieke ervaring is.

SoundtrackFrerick den Haan Trio

Frerick den Haan Trio

Het Frerick den Haan trio bestaat naast pianist Frerick den Haan uit Nitin Parree op drums en Jurriaan de Kok op Contrabas. Dit trio speelt voornamelijk traditionele jazz uit de jaren 50. In 2019 brachten ze hun eerste album 'RED' uit waar ze een ode brengen aan de Amerikaanse pianist Red Garland. Ook andere grootheden als Miles Davis, Art Farmer en Bud Powell zijn een inspiratiebron voor het Frerick den Haan trio. De band speelt voornamelijk stukken uit het American Songbook en originals.

SoundtrackJurriaan de Kok Quartet

Jurriaan de Kok Quartet

Recentelijk is Jurriaan zijn eigen quartet samenstelling begonnen. Hij speelt zowel bekende stukken als eigen composities.

Soundtrack